torsdag 10. april 2014

Som å tvinge barn til homofili

Vi har tidligere skrevet om hvordan skolen helt fra barnehagen til videregående er tilrettelagt for jenter. Samtidig betaler vi "kjønnsforskere" ansatt ved universitetene for å "bevise" at forskjellen mellom guter og jenter ikke er mer enn det du kan se.

Resultatene ser vi på høyere utdannelse hvor jenter besitter 70% av plassene. Neste generasjon vil sette gutter fullstendig i skyggen og gjøre guttene til annenrangs borgere. Samtidig ser vi i barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole at gutter blir frustrert. Det gir utslag i utagerende handlinger og etter hvert når det blir mulig, de dropper skolen helt! Hvert femte gutt blir i dag medisinert for ADHD, ikke nødvendigvis fordi de er syke, men fordi de er gutter.

Det vi gjør mot gutter i skole og barnehage er å tvinge dem til å opptre som jenter. Det kan sammenlignes med å tvinge heteroseksuelle til å leve i et homofilt samliv eller omvendt.

Som heteroseksuell, tenk deg at du hver morgen skal våkne opp med en person av samme kjønn i senga. Drikke kaffe med dette morgentrøtte trynet av ditt kjønn. Kysse vedkommende adjø i døra. Spise middag sammen på ettermiddagen og krabbe til køys om kvelden for å levere dine ekteskapelige plikter til vedkommende. De fleste som ble tvunget til et slikt liv ville bli særdeles frustrert.

Norske gutter, lenge før de er bevisst sitt kjønn, tvinges av barnehagetanter, lærere og foreldre til å oppføre seg som gode jenter. Alle voksenpersonene som skal være deres støtte og hjelp rotter seg sammen og forteller dem den samme historien om hva som er rett og galt.

Gutter slipper riktignok å gå i skjørt, men nesten all deres naturlige adferd blir stemplet som uønsket.
  • Måten de tilegner seg kunnskap på
  • Måten de søker kontroll over omgivelser og redskap på
  • Måten de utforsker makt på
  • Når de blir gamle nok, også måten de tilnærmer seg sex på
  • Og også måten gutter blir omtalt på når de tar opp problemet som i denne bloggen!
Fra de er bitte små til voksne menn fortelles dagens oppvoksende gutter at de oppfører seg feil når de oppfører seg som gutter. De fortelles at de må tilpasse seg systemet slik som jentene. Bare det at jentene ikke trenger å tilpasse seg systemet. Systemet er tilpasset jentene!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar